Moniek onderzoekt de potentie van de digitale media-omgeving voor het stimuleren van een gezonde en duurzame leefstijl. Ze heeft de ambitie om effectieve, verantwoorde (sociale) mediacampagnes voor jongeren te ontwikkelen, samen met alle betrokkenen.
Esther onderzoekt de digitale veerkracht van jongeren. Zij streeft ernaar inzichten te verkrijgen die jongeren kunnen helpen optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die digitale media bieden, en zich tegelijkertijd te wapenen tegen de risico's ervan.
Crystal doet onderzoek naar het motiveren van gezond gedrag bij jongeren waarbij ze rekening houdt met invloeden van hun sociale omgeving. Ze gelooft dat jongeren daarbij de autonomie moeten krijgen om zelf te bepalen hoe ze gezond willen leven.
Eleni biedt algemene ondersteuning aan projecten binnen het Erasmus Movez Lab. Haar passie voor verbinden komt tot uiting door haar connecties met diverse afdelingen en diensten van de universiteit, waarmee ze het lab versterkt.
Thabo onderzoekt de invloed van het sociale netwerk op het gezondheidsgedrag van jongeren. Dit doet hij door te begrijpen hoe jongeren elkaar beïnvloeden, maar ook door invloedrijke jongeren binnen de groep aan te sporen om gezond gedrag te promoten.
David doet onderzoek naar het stimuleren van een gezonde levensstijl. Hij streeft ernaar om samen met belanghebbenden effectieve levensstijl interventies te ontwikkelen door middel van innovatieve technieken zoals Artificial Intelligence (AI) en modelleren.
Chiara onderzoekt digitale mediawijsheid bij jongeren en de rol van alle betrokkenen hierbij. Ze hoopt jongeren hiermee meer verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen te geven om veilig en verantwoord om te gaan met digitale mediawijsheid.
Bojan doet onderzoek naar de effectieve toepassing van Artificial Intelligence (AI) in digitale gezondheidsinterventies. Hij gebruikt machine learning en AI om gebruikers vriendelijke interventies te ontwikkelen, die een gezonde levensstijl onder jongeren bevorderen.
Jonas onderzoekt hoe de levensstijl van jongeren beïnvloed wordt door social media gebruik. Hiermee wil hij effectievere social media campagnes ontwikkelen voor een gezonde en duurzame levensstijl.
Hannah doet onderzoek naar jongeren en digitale privacy. Door te leren van en met jongeren, onderzoekt ze hoe de kijk van jongeren op digitale privacy meegenomen kan worden in digitale gezondheidscampagnes.
Ying doet onderzoek naar digitale mediawijsheid bij jongeren. Hiervoor ontdekt zij samen met jongeren hun online wereld. Ying streeft ernaar om mediawijsheid onder jongeren te bevorderen.
Tonka onderzoekt apps voor geestelijke gezondheid en hun impact op belangrijke publieke waarden. Ze streeft ernaar dat toekomstige apps de voordelen maximaliseren en de risico's minimaliseren voor gebruikers met mentale gezondheidsproblemen.
Kim richt zich op de betekenisvolle participatie van kinderen en jongeren binnen de verschillende gezondheid- en mediawijsheidprojecten. Ze hoopt kinderen en jongeren in staat te stellen om op een leuke manier hun talenten, vaardigheden en competenties te ontwikkelen tijdens hun deelname aan deze projecten.
Zhanna onderzoekt de verbanden tussen verschillende factoren die een gezonde en duurzame levensstijl voor jongeren kunnen bevorderen. Ze streeft ernaar om een digitale gezondheidsinterventie te ontwikkelen, gedreven door kunstmatige intelligentie, in samenwerking met meerdere belanghebbenden.
Kiran onderzoekt de gebruikerspercepties van mobiele gezondheidsapps vanuit een multi-stakeholderperspectief, met een focus op apps die worden gebruikt in klinische settings voor mentale gezondheidsproblemen. Ze streeft ernaar onze inzichten te vergroten in hoe deze behandelhulpmiddelen effectief en verantwoord geïntegreerd kunnen worden in zorgtrajecten.
Yefim onderzoekt de psychologische, sociale en economische impact van nieuwe technologieën in mobiele gezondheidszorg. Hij streeft ernaar deze complexe systemen beter te begrijpen en mensen te helpen een betere gezondheid en meer controle over hun welzijn te krijgen.