Onderzoeker in de klas

De kinderen van de Basisschool Klinkers vroegen Crystal Smit, onderzoeker van het Movez Lab, de hemd van het lijf tijdens ons 'onderzoeker in de klas' programma. Wat is een onderzoeker nou eigenlijk? Wat doet een onderzoeker precies? Hoelang moet je daarvoor studeren? 

Tijdens een bezoek aan groep 4 legde Crystal uit wat de onderzoekers van het Movez Lab eigenlijk doen en vertelde hoe zij haar eigen onderzoek over gezonde voeding deed. Crystal legde uit waarom het zo belangrijk is om gezond te eten. Daarna kregen de kinderen zelf vragen over gezonde voeding om te beantwoorden. En weet je wat ook nog eens heel leuk was? De kinderen kregen vlogs te zien die gemaakt zijn door de kinderen die deelnamen aan Crystal haar Share H2O onderzoek. Je kan hieronder een sneak peak zien van één van de vlogs. Als kers op de taart kregen zij een flesje water en wat lekkers tijdens de pauze. Lekker en gezond!

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om een bezoekje te krijgen van een onderzoeker in de klas? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via movez@eur.nl!